آمادگی درخواست تصویربرداری

جهت سونوگرافی شکم و لگن رعایت ۶ ساعت ناشتایی قبل از انجام سونوگرافی الزامیست. جهت کلیه درخواست های تصویربرداری با تزریق ماده حاجب(اعم از ام آر آی و سی تی اسکن و آزمون عکسبرداری از سیستم ادراری یا IVP)رعایت ۶ ساعت ناشتایی قبل از انجام آزمون الزامیست.

ام‌آرآی از سیستم و مجاری صفراوی یا MRCP، رعایت ۱۰ الی ۱۲ ساعت ناشتایی قبل از انجام آزمون الزامیست. میل کردن رانی آناناس بلافاصله قبل از آزمون و با هماهنگی کارشناس مربوطه،باعث بهتر شدن کیفیت تصاویر خواهد شد.

در کلیه درخواست های با تزریق ماده حاجب،انجام آزمایش کراتنین قبل از گرفتن آمادگی توسط مرکز تصویربرداری درخواست می شود که در صورت نرمال بودن جواب آزمایش و اطمینان از عملکرد کلیه ها،آمادگی به بیمار جهت انجام آزمون داده می شود.

در کلیه آزمون های با تزریق ماده حاجب،انجام آزمایش کراتنین قبل از گرفتن آمادگی توسط مرکز تصویربرداری درخواست می شود که در صورت نرمال بودن جواب آزمایش و اطمینان از عملکرد کلیه ها،آمادگی به بیمار جهت انجام آزمون داده می شود.